Originalitate, respect, seriozitate. PA!

           Totul e aproape la fel. Și e trist gândindu-te că dacă vrei să vorbești cu cineva, întrebându-l "Ce faci?" îți răspunde "Bine, tu?". E trist când treci peste o despărțire și la oricine te-ai duce auzi "Nu-i nimic, mai sunt fete/băieți mulți.". E și mai trist când orice ai pățit auzi "Va fi bine!" chiar dacă e rău și chiar dacă nu va fi bine. Indiferenți sunt oamenii din ziua de azi și indiferenta îi omoară. Chiar dacă ei nu suportă să fie tratați cu indiferență ei folosesc indiferența în rutina zilnică. 
          Mulți vor să fie respectați, vor să nu fie bârfiți și se victimizează spunând că așa sunt oamenii, dar nimeni nu se uită la el spunând: "Am greșit!". Dacă nu respecți, nu ai de ce să fii respectat! Tot nu vrei să fii mințit dar la rândul tău, din două vorbe scoase pe gură, trei sunt minciuni (pentru necunoscători, este doar o vorbă). 
          Judecați foarte mult, prin faptele antecedente, prin comportament, dar nimeni nu stă să cunoască o persoană și după să își facă o părere exact așa cum trebuie. Nimeni nu știe cum e persoana cu adevărat, făcându-și o părere proastă dinainte.
          M-am înconjurat de persoane asemănătoare și aș vrea iar să încep să îi triez. Să îi ucid din mintea mea și să nu mai știu nimic de ei. Să nu mă mai intereseze viața lor și să nu îi mai cunosc. Exact autodistructiva! Nici originalitate, nici respect, nici seriozitate, nici muncă. Și tot ei vor multe, vor să le vină totul pe tavă cu acel comportament. PATETIC! 
   Respectați-vă cuvântul, fiți punctuali și niciodată să nu promiteți dacă știți că e posibil să nu vă țineți de promisiune. 
   Recunoașteți fraților că greșiți! Recunoașteți că nu sunteți perfecți! Respectați și voi oamenii dacă vreți să fiți respectați dacă nu, tăceți măcar din gură! 
                                                              TREZIȚI-VĂ! 

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Daca...

Badabeng!

Hello!, Bye!