Da

          Încearcă să privești lumea mereu si din alte perspective. Așa îți vei da seama de mult mai multe detalii mărunte dar semnificative!
          Gandeste-te că totul de învârte în jurul tau. Că totul prinde naștere exact unde te miști tu și unde nu ești tu, totul e gri și mort. Gândește-te că toți depind de tine și pune-ți in balanță lucrurile materiale, aspectul fizic și tot ce ai. Vei vedea că ești un om normal, ce este simetric cu tot.
          Fii ceea ce vrei sa fii, nu mai asculta de nimeni decât dacă asta vrei tu și sigur nu vei regreta niciodata ce ai făcut.
          Nu te crede bun in ceva. Lasa-i pe alții să se creadă. Până vor culege ei toți laurii, tu vei fi în frunte și vei avea succes.
          Încearcă să iubești, să dăruiești, să crezi și să speri. Faptul că tu îți lui alarma seara, înseamnă că ai speranță că te vei trezi dimineața. Contează foarte mult calitatea gândurilor noastre.
          Dragostea e înșelătoare! E ceva imaginabil asociat cu o emoție, ea cum vine pe neașteptate, așa și pleacă lăsând mereu in urmă doar răni. Ca sa poți trăi bine, trebuie să înveți bine sa te ferești de "dragoste". Este confundata de foarte multe ori cu o stare de simpatie, in cantități mari sau mici.
          Viața e o prostie! Dar rămâneți în joc pentru că e foarte distractiv!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Daca...

Badabeng!

Hello!, Bye!